Pofás törő bérlése

Az épületbontás és az építkezés során jelentős mennyiségű építési-bontási törmelék keletkezik, amelyet nem hagyhatunk a munkaterületen. Ennek kezeléséért a megrendelők felelnek, így nekünk kell gondoskodnunk az anyagok elszállításáról és feldolgozásáról. Ezt megtehetjük úgy, hogy a közeli hulladéklerakóba szállítjuk a törmeléket, egy betondarálással foglalkozó cég telephelyére visszük feldolgozásra, vagy akár a helyszínen, egy mobil betontörő gép segítségével daráljuk le az anyagokat.

Mentsük, ami menthető!

Az építkezéseken és bontásokon keletkező törmelékek nagyon sokfélék lehetnek, mint például beton, tetőcserép, tégla stb. Ha úgy döntünk, hogy ezeket az anyagokat eladjuk vagy újrahasznosítjuk, érdemes alaposan átgondolni, milyen betontörő gépre lesz szükségünk. A modern technológia lehetővé teszi, hogy különböző típusú berendezéseket béreljünk, legyen szó fix vagy mobil betondaráló gépről, amelyek megkönnyítik és hatékonyabbá teszik a feldolgozási folyamatot.

Cégünk régóta Komplet K-JC805-ös pofás törőgéppel dolgozik. Érdekli, hogy mit tud ez a betontörő gép? 

A Komplet K-JC805 egy kiváló minőségű mobil betontörő gép, amelyet elsősorban kis- és közepes méretű bontási, valamint építési munkákhoz terveztek. Ez a berendezés a Komplet cég terméke, amely híres a kompakt és hatékony darálógépeiről. A K-JC805 modell több szempontból is ideális választás lehet a törmelékfeldolgozásra.

Főbb Jellemzők

  1. Mobilitás: A K-JC805 tervezése során kiemelt figyelmet fordítottak a mobilitásra. Kompakt mérete és alacsony súlya lehetővé teszi, hogy könnyen mozgatható legyen a munkaterületen, illetve egyszerűen szállítható egy munkáról a másikra.

  2. Teljesítmény: Ez a betontörő gép erős motorral rendelkezik, amely biztosítja a hatékony törmelékfeldolgozást. Képes nagy mennyiségű építési hulladék, mint például beton, tégla és tetőcserép gyors és hatékony feldolgozására.

  3. Könnyű kezelhetőség: A K-JC805 felhasználóbarát kialakítással bír. Az egyszerű kezelőfelület lehetővé teszi, hogy a gépet könnyedén használhassák még azok is, akik nem rendelkeznek széleskörű műszaki ismeretekkel.

  4. Rugalmasság: A gép állítható törési beállításokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a különböző méretű és típusú anyagok feldolgozását. Ezáltal a K-JC805 sokféle feladathoz alkalmazható.

  5. Energiahatékonyság: A K-JC805-t úgy tervezték, hogy minimális energiafelhasználás mellett maximális teljesítményt nyújtson. Ez nem csak költséghatékony, hanem környezetbarát megoldást is jelent.

  6. Robusztus felépítés: A gép strapabíró anyagokból készült, ami biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízható működést még a nehéz körülmények között is.

Alkalmazási Területek

A Komplet K-JC805 ideális választás lehet építési és bontási vállalkozások számára, akik mobil, hatékony és megbízható megoldást keresnek az építési törmelék feldolgozására. A gép különösen hasznos lehet olyan projektekben, ahol gyakori a helyszínváltozás és fontos a gyors bevethetőség.

A K-JC805 nem csupán egy egyszerű betontörő gép, hanem egy sokoldalú eszköz, amely jelentősen hozzájárulhat a munkafolyamatok hatékonyságához és az építési hulladékok újrahasznosításához.

Ár: 40.000,-Ft+Áfa/órától*